dinsdag 13 mei 2014

N60 : Is Wouter Stockman een leugenaar of een bedrieger ?

Zelfs een klein kind in Ronse weet dat je slechts "gescheipene" mocht worden indien je plechtig beloofde Luc Duviaduct braaf naar de mond te praten.
Heb je toentertijd ook, net zoals Faust, je groene ziel erbij verkocht ? Je houding van de laatste maanden doet me dit veronderstellen !

Samen trokken we enige tijd geleden aan hetzelfde zeel om het gifstort in Louise-Marie tegen te houden. Nu kan het je ineens geen barst meer schelen dat je stad naar de verdoemenis wordt geholpen.

Ik neem even het -vandaag binnengewaaide- verkiezingspamflet "Groenkrant" erbij.

Kernlid Groen Ronse, Arnaud Dentant, schrijft "Wouter Stockman zet zich al een kwarteeuw in voor een groener Ronse (sic !). Als schepen staat hij een autoluw centrum voor. Hij strijdt tegen onverantwoorde stortingen bij het Muziekbos, tegen bedrijven die de milieuwetgeving aan hun laars lappen en schaamteloos in de Molenbeek dumpen".

Over de N60 geen woord ! Zwijgen kan een vorm zijn van schuld bekennen. Zwijgen kan ook een vorm van lafheid zijn. Zwijgen betekent meestal instemmen...

Op de site van Groen Ronse stel je letterlijk : "Met mobiliteit willen we de stad geven aan de mensen die er dagdagelijks leven. Dit volgens het STOP-principe : Stappers, Trappers, Openbaar vervoer en als laatste het Privaat personenvervoer. Leefmilieu heeft te maken met niet alleen het groen in en rond de stad maar ook met de leefbaarheid van de omgeving."

Wat ben je nu Wouter ? Leugenaar of bedrieger ?
Politieke verantwoordelijkheid nemen, is meer dan opdraven bij Levensloop... Je deed dit aan de zijde van je spitsbroeder Luc Duviaduct. Was dit om je veiliger te voelen ? Had je vrees dat er iemand met een slagroomtaart zou gooien ?

Denk even goed na wat je kiezers verwachten van je : politieke eerlijkheid of kruiperige schijnheiligheid !

Heb je de moed om hierop te reageren, dan zal je reactie hier integraal worden gepubliceerd.

1 opmerking:

Anoniem zei

het ene bedrog is een leugen , de andere leugen is bedrog ; politiek noemt men dat?
wat is waarheid???